Anmälan öppen till Västgötaloppet Skidor

24 november 2013

Nu är vintersäsongen i gång på allvar. Eliten har startat upp säsongen i Bruksvallarna och över Lassalyckan i Ulricehamn ligger ett tunnt men härligt vitt lager med snö. Vad passar då bättre än att öppna upp anmälan till Västgötaloppet Skidor som går av stapeln 1-2 februari 2014.

Nu öppnar vi anmälan till Västgötaloppet Skidor, södra Sveriges största långlopp på skidor. Förra årets Västgötalopp arrangerades på en konstsnöbana och vi fick idel lovord för de fina förhållandena. Det har gett oss blodad tand och gör att vi i år satsar på att erbjuda en ännu längre bana preparerad med konstsnö för att säkerställa ett arrangemang i toppklass om natursnön tryter. Vi satsar även vidare på att förbättra kringarrangemangen ytterligare för att erbjuda ett motionsarrangemang i absoluta toppklass.

Västgötaloppets vinterhelg inleds med Västgötaloppet Tjejer 21 km, ett av Sveriges största tjejlopp på skidor som går av stapeln lördag den 1 februari 2014. Vi tycker det är roligt att kunna erbjuda ett lopp med bara tjejer i spåret. Ett perfekt tillfälle för dig som villl ha en utmaning att träna för eller som ska seeda dig inför vinterns TjejVasa. Tjeloppet har tidigare varit en succe och vi hoppas att startfältet växer ytterligare 2014.

Söndag den 2 februari är det sedan dags för dubbla distansen 42 km för killar och tjejer. Ett perfekt tillfälle för dig som villl ha en utmaning att träna inför eller som ska seeda dig inför vinterns Vasalopp. Förra året fylldes platserna till loppet så tveka, anmäl dig direkt här.

kommentarer